No hi ha res més agradable que tocar un piano afinat al gust de qui el toca. El client és qui voldrà desenvolupar la seva música i les seves habilitats i per tant necessita un piano que estigui preparat. Afinar també és un art, no és un acte repetitiu, és un acte creatiu i personalitzat. L’experiència com afinadors ens permet crear un clima on el pianista es senti còmode, a gust per tocar.

Les afinacions s’organitzen als matins, per raons de disponibilitat dels artesans, tant de pianos de cua com de pianos verticals, en la tonalitat desitjada, amb els matisos desitjats i en el moment acordat amb els nostres professionals. Les afinacions també inclouen una mínima regulació de tots els feltres i mecanismes del piano, però si es vol deixar la maquinària com nova, és millor contractar el servei de regulació i reparació.

Demanar una afinació de professionals experts és tant fàcil com contactar amb nosaltres a través del següent botó o mitjançant una trucada directe o WhatsApp al 609369453, on rebreu una resposta immediata.

Contacti'ns