La pràctica i la perseverança són la clau per ser bo en allò que t’apassiona, la formació és importantíssima, al final tot és aprendre. Per aquesta raó ens apropem a la necessitat del client i l’hi oferim una aula d’estudi per poder practicar, perseverar, formar-se i aprendre, en un espai de pau i concentració. Dissenyat minuciosament per la seva importantíssima funció.

La nostre aula, disposa d’un piano de cua preparat per qualsevol obra, també d’un piano vertical i és apte per conjunts de fins a 4/5 persones de tots els instruments. A més a més dins de l’espai de Pianomet hi ha zona de refrigeri i descans, on es pot prendre un cafè o si es prefereix un refresc o aigua. Tot perquè el client es senti còmode en l’espai i pugui desenvolupar la seva creativitat.

En la nostre línia, l’aula d’estudi és un plus per l’espai i l’impregna de l’aroma formativa de persones amb grans somnis i il•lusions. Per aquesta raó treballem per la màxima adaptabilitat i per un tracte humà, personal i de tu a tu.

Per reservar l’aula d’estudi, el millor es contactar amb nosaltres a través del botó inferior o bé, trucar-nos o enviar-nos un WhatsApp directament al telèfon 609369453

Contacti'ns