Moltes vegades es donen situacions on auditoris, entitats privades, ajuntaments o fins i tot particulars necessiten llogar un piano per un cert temps. En aquests casos Pianomet disposa d’una gran oferta i d’una màxima personalització. Depenent del tipus de lloguer les tarifes varien igual que varien els pianos, tanmateix sempre hi ha cabuda per qualsevol estil de demanda.

Dins la nostre col·lecció de pianos d’alta qualitat, tenim una selecció la qual esta principalment destinada al lloguer per períodes de temps concrets. Dintre d’aquesta àmplia gamma hi ha des de pianos verticals alts o més petits, pianos de cua i fins i tot grans cues per concerts d’auditoris reconeguts amb un gran nivell d’exclusivitat.

Els nostres pianos han estat llogats per gras artistes, entre ells Els Pets, Arnau Tordera, El Verdaguer, diversos artistes que participen de l’EMVIC, i molts d’altres artistes situats actualment a la primera línia de la cultura i l’espectacle del nostre país.

El lloguer d’un piano inclou, en el preu, el seu manteniment i evidentment el seu transport, fet que evidentment també fa variar el preu. Si necessites un piano per llogar, no hi ha dubte que Pianomet és garantia de professionalitat i efectivitat. Per demanar més informació contacta amb nosaltres a través del botó inferior o be truca’ns o envia’ns un WhatsApp al 609369453, respondrem a l’instant.

Contacti'ns