SOBRE PIANOMET


Pianomet neix el 2010 amb una idea, un objectiu i una missió. La idea era principalment poder contribuir en la industria de la música, més concretament amb els pianos i donar a aquest sector un gir professional. L’objectiu era vendre, afinar, transportar... pianos i també altres instruments. La missió era molt clara i precisa, fer que el client tingués una experiència amb la música i el seu instrument totalment única, que s’adonés que allò era art.

Tot va començar en un garatge i amb pianos de segona mà, els quals eren revisats i cuidats per oferir el millor producte possible a un preu econòmic. Els pianos es venien i es gaudia fent realitat il•lusions de petits amb grans somnis o de grans amb molts coneixements.

Simultàniament la formació continua, dels millors professors europeus, els millors cursos mundials, fins a obtenir el títol Oficial d’Europiano al 2011 i seguidament formar part de la junta d’ASETAP, l’associació de tècnics i afinadors de pianos més important de la península. Els anys vinents PIANOMET esdevingué una marca de referència i qualitat, puntera en el seu sector. Actualment situat al centre de Vic, Barcelona, i molt poper a la EMVIC, una de les millors escoles de música de Catalunya.

Després d’aquesta intensa trajectòria, Jaume Norberto, el fundador i principal actiu de PIANOMET, segueix treballant per oferir un servei autèntic amb l’ADN que ha caracteritzat el creixement d’aquest projecte innovador i únic.