Això si que és qüestió d’amor, és qüestió d’admiració cap a un instrument que no és tant sols un piano, és alguna cosa més, però els anys, els anys no perdonen i li han passat factura. Necessita una modificació intensa per poder retrobar-se amb aquella sonoritat que tenia, amb aquell reflex que tenia i amb aquells tons daurats que ressaltaven dels seus complements. L’ànima perdura, seguirà sent el mateix, però es sentirà amb la capacitat de tornar a aquells millors inicis.

Una restauració a fons inclou tot un conjunt d’operacions que evidentment depenen de l’estat del piano, però manté sempre el mateix objectiu: Aconseguir treure el millor d’un instrument que té una ànima i un significat únics.

Cada restauració està feta a la mesura del piano, per aquesta raó, abans de convidar-lo al taller és important fer una exploració de l’instrument per tal de poder encaminar un pressupost. És tant senzill com enviar un WhatsApp (resposta ràpida) o fer una trucada al 609369453 i sinó contactar amb nosaltres a través del botó següent.

Contacti'ns