Un piano vertical pesa de mitjana uns 200 kg i un piano de cua, de mitjana uns 400kg. Son màquines de crear art i pesen com a tals. Transportar un piano d’un lloc a l’altre no és una feina senzilla i si es fa per empreses de mudances habituals, pot ser que confonguin el piano amb un moble més, i no, no ho és. Transports i trasllats inadequats afecten directament a la qualitat de l’instrument i a la seva sonoritat, sense parlar de desperfectes superficials.

Per aquesta raó és més que important que el transport i trasllat de pianos es dugui a terme per professionals del sector, es dugui a terme per persones que respectin l’instrument, especialistes que sàpiguen com moure’l d’un lloc a l’altre sense afectar la seva ànima.

A Pianomet disposem de les millors eines especialitzades per poder fer efectius els transports i trasllats. Contem amb vehicle de transport propi, amb elevadors específicament creats per traslladar pianos (pianoplan) pianos i molt més material dissenyat expressament perquè el piano no pateixi cap seqüela durant un viatge.

Necessita saber quan costaria un transport? Depèn de moltes variables, de l’accessibilitat, del tipus de piano, del seu estat...
La millor manera de saber-ho es posant-se en contacte amb nosaltres a través del botó de contacte o bé trucant o enviant un WhatsApp al 609369453. D’aquesta manera es podrà crear un pressupost fet a mida de cada una de les diferents situacions.

Contacti'ns